Sjelljet e gabuara të tifozëve që u… Zyrtare/ Lëvizja e bërë nga Tirana, prezanton rikthimin e Kristi Vangjeli në rol… Kristi Vangjeli është rikthyer te Tirana, por këtë herë jo në rolin e futbollistit. Mbrojtësi 36-vjeçar ka qenë… Analizë e Abissnet Superiore / Ja cilët janë sulmuesit që bëjnë diferencën Në këtë fillim kampionati, statistikat nuk janë shumë mbështetëse për të kuptuar se cili ekip do të jetë fitues i… Fjala humbje ndalohet, Superiorja kthehet sot me ndeshjen mes Dinamos dhe… Superiorja do të kthehet në ditën e sotme me përballjen mes Dinamo dhe Vllaznisë. Një ndeshje kjo ku është e… Për herë të parë në histori/ Jorgji gradohet nga UEFA, një arbitër shqiptar mund… Dec 16, 2021 Enea Jorgji ka bërë një arritje historike. Për herë të parë një arbitër shqiptar do të gradohet në KJategorinë e… “Edhe dy ndeshje nga fundi”! Tifozët kërkojnë t’i japin forcë Partizanit, do të… Partizani arriti që të fitonte kundër Dinamos dhe të kuqtë kanë mundësinë për të shkurtuar më tej diferencën me… “Nuk do të jetë edhe aq e fortë si garë”! Andi Lila flet për zgjedhjet e FSHF: Dua… Andi Lila ishte i ftuar në emisionin “Skaner” që transmetohet në “MCN TV”.
Kjo nuk është e vetmja gjë e çuditshme në lidhje me të. GRB 221009A u zbulua se jep energjinë më të lartë nga çdo GRB e zbuluar ndonjëherë. Por kjo ngjarje e re mund të ketë arritur një rekord 18 TeV, duke shënuar zbulimin e parë të një GRB me energji mbi 10 TeV. Të paktën, kjo raportohet pas të dhënave nga një observator kinez i quajtur Observatori Large High Altitude Shower Air (LHAASO), i cili është projektuar për të zbuluar rrezet gama dhe rrezet kozmike duke matur kaskadat e grimcave që ato nisin në atmosferën e Tokës. Këto të dhëna do të duhet të verifikohen nga ekipet e tjera përpara se GRB 221009A të fitojë vendin e tij në librat e rekordeve. Ky shpërthim i rrezeve gama mbetet një nga më energjikët dhe më të ndriturit e zbuluar ndonjëherë, kryesisht për shkak se është relativisht afër. Ndërsa 1. 9 miliardë vite dritë mund të mos tingëllojnë shumë afër, shumica e të tjerëve zbulohen disa miliardë vite dritë ose më shumë larg.
Në fund është diskutuar edhe sa i përket… “Si një çift i dashuruar që ndahen për hir të fëmijëve”, Dede komenton rikthimin e… Nevil Dede ishte i ftuar në emisionin “Skaner” që transmetohet në “MCN TV”. Teksa në studio është diskutuar mbi… “Problemi më i madh te Tirana është pas një humbje”, Nevil Dede komenton… Dec 15, 2021 Tirana ka humbur në shifrat 1-0 kundër Lacit, atje ku Lushkja vendosi fatin e ndeshjes.
I ftuar në “Skaner” që… “Je shumë i vogël”! Safet Gjici debaton me Andi Lilën, flet edhe për gabimet e… Safet Gjici ishte i ftuar në emisionin “Skaner” që transmetohet në “MCN TV”. Presidenti i Kukësit ka komentuar… Nga Shkodra përfundon si arbitre në Gjermani, Gierle Asllanaj nuk e ndal pasionin… Gierle Asllanaj, studentja shqiptare 23-vjeçare e gjeti veten nga shkolla në fushën e blertë, për të gjykuar në… Situata nuk është aq keq sa duket/ Partizani e ka pikën e kthesës, e njëjta… Vetëm një fitore në fazën e parë për Partizanin mes emrave të mëdhenj në letër që erdhën gjatë merkatos së verës, … VIDEO/ Është “çmendur” në Turqi! Dejvi Bregu nuk di të ndalet, shihni super golin… Dejvi Bregu po shënon thuajse në çdo ndeshje me Bolusporin.
Këtë herë futbollisti shqiptar ka tundur rrjetën kundër… Mirel Josa është “flakë”! Laçi i ka mundur të gjithë pretendentët e titullit, … Pas ardhjes së Mirel Josës, Laçi ka ndryshuar si të ishte shkopi magjik. Kurbinasit do të fitonin ndeshjen e parë… Kristal Abazaj i kthehet periudhës te Kukësi, zbulon fjalët e Gjicit përpara… Kristal Abazaj ishte i ftuar në studion e emisionit “Procesi Sportiv“, ku ka zbuluar edhe momente të ndodhura… VIDEO/ Lojtarët e Vllaznisë bëhen pjesë e “Big Brother VIP”, batuta që në Shkodër… Në shtëpinë e Big Brother Albania VIP ka pasur një surprizë të veçantë për Meridanin.
Të dyja skuadrat janë në një… “Në futboll duhet të ketë pak “xixa“, kemi harmoni të tepërt“, çudit Ibrahimi: Na… Dec 17, 2021 Ka përfunduar me rezultatin 0-0 ndeshja mes Dinamos dhe Vllaznisë. Festivali i golave në ndeshjen e parë në Shkodër… “Nuk shënojmë as me raste të pastra“, batuta e Shkëmbit: Si kanë pësuar kaq shumë… “I thashë futbollistëve që nuk mund të fitonim kështu“, Brdariç nuk do krahasime… VIDEO/ Festivali i golave në përplasjen e parë i bën të kyçin portat, Vllaznia dhe… Tifozët mbushin me gjoba skuadrat e Superiores, logoja në fanellë po i kushton… Komisioni i Disiplinës ka bërë të njohura vendimet për javën që lamë pas.
Ky konkurrent është i lidhur… Intervista/ “Nuk do të kopjojmë modele të huaja”! Ja kush është ekipi i ri në… Dec 14, 2021 Një ekip i ri është shfaqur për të konkurruar fillimisht në nivelet e ulëta të futbollit të Shqipërisë, por… Zyrtare/ Teuta merr vendimin e papritur, largojnë Arapin dhe kthejnë përsëri… Një vendim i papritur ka ardhur sot në mbrëmje nga Durrësi. Teuta ka aplikuar përsëri rrokardën në stolin e… VIDEO/ Kush shkon në Kishën e Laçit nga lojtarët kurbinas? Përgjigjet lojtari që… Laci arriti që të fitojë ndaj Tiranës me shifrat 1-0 falë golit të Lushkja. Ky i fundit shënoi nga penalltia pas… Të pakënaqur nga drejtimi dhe me rezultatet, tifozët e Dinamos kthyen banerin në… Dinamo ka marrë një tjetër humbje në mbrëmjen e djeshme që rëndon më tepër pozitat e klubit. Me merkaton e bërë, … Cili është ekipi më i mirë mes Vllaznisë, Tiranës dhe Kukësit? Regi Lushkja bën… Laçi po vazhdon me ecurinë mbreslënëse të rezultateve pas ardhjes së Mirel Josës.
(Sporti**) Bylis Ballsh Erzeni drejtpërdrejt falas 30 shtator 2022 Bylis Ballsh · Flamurtari Vlorë · Kukësi · Laçi · Luftëtari Gjirokastër · Partizani Tirana · Skënderbeu Korçë · Teuta Durrës · Tirana · Vllaznia
KS Perparimi Kukesi Drejtëpërdrejt Pikët, 2022 Orar, RezultatKS Perparimi Kukesi orari, rezultatet e ndeshjeve dhe renditja më e fundit. KS Perparimi Kukesi Loja e mëparshme ishte kundër Erzeni në më 2022/10/17 UTC, ndeshja përfundoi me rezultatin 0: 0. KS Perparimi Kukesi do të luajë ndeshjen e tij të rradhës në 2022/10/17 UTC kundër Erzeni në. Kur të fillojë ndeshja, ju do të jeni në gjendje të ndiqni Erzeni vs KS Perparimi Kukesi rezultatin e drejtpërdrejtë, minutë pas minute rezultate të azhurnuara drejtpërdrejt dhe statistikat e ndeshjes. KS Perparimi Kukesi Vlerësuesit më të mirë 2022-2023 Altin·Bytyci, 1 ndeshje, 1 Gola Agnaldo Moraes, 1 ndeshje, 1 Gola Gabriel Barbosa, 1 ndeshje, 1 Gola (KS Perparimi Kukesi lista më e mirë e shënuesve / asistimeve azhurnohet drejtpërdrejt gjatë çdo ndeshjeje)Ju mund të klikoni në çdo lojtar nga lista në faqen e skuadrës dhe të shihni informacionin e tij personal si kombësia, data e lindjes, gjatësia, këmba e preferuar, pozicioni, vlera e lojtarit, historia e transferimeve etj.
Vetëm vendi i 7 dhe i 8 për dy pilotët e Ferrarit me Carlos Sainz që përfundoi përpara shokut të tij të skuadrës, Charles Leclerc. Top 10 mbyllet nga Lando Norris dhe Sebastian Vettel. Sakaq, piloti tjetër i Mercedes, Valteri Bottas nuk ka arritur dot ta përfundojë garën, pasi u tërhoq disa xhiro nga fundi. Kështu me dy gara nga përfundimi i sezonit, Verstappen udhëheq kampionatin me 351. 5 pikë, 8 më shumë se Lewis Hamilton. /oversport.
Rubrika sportive lë Tiranën për Shkodrën, gati dhe një lajm ORA 18.00, dhe pas ndeshjes së Vllaznisë me Kukësin, drejtpërdrejt në RTSH, Ndeshje “vëllazërore”, Erzeni – Kukësi merr ngjyra të
Ndërkaq, Gjici konfirmoi teknikun Longo mes kritikave të forta ndaj italianit dhe sanksionëve që kreu i pankinës mund të marrë nëse nuk arrin objektivin minimal, daljen në Conference League. Për më tepër, në këtë ‘finale’ në ‘Loro Boriçi’, ekipi i Kukësit, do vuajë mungesën e De Lukas dhe të Ndrecës. Pa përmendur këtu gabimet e janarit apo ato disiplinore. Nga verilindorët u huazuan te Teuta, Daci e Peposhi ndërsa e pafalëshme duket largimi i një ‘xholi’ si Ardit Hila. Lajm i mirë i ditës fakti që Vasil Shkurtaj dhe portieri Anxhelos Tafas u stëvitën së fundi me grupin. Kalendari i Kukësit në vijim: Vllaznia- Kukësi (të hënën në orën 19:45) Kukësi- Dinamo Kukësi- Skënderbeu Tirana- Kukësi /Sportiim.
EVENTET SPORTIVEBarcelona u mposht 3-1 në “El Clasico” përballë Realit të Madridit në “Santiago Bernabeu”, duke mbyllur kështu një javë të errët (p... Hailey Bieber pozoi e lumtur me Selena Gomez në një event në Los Angeles të shtunën, pasi hodhi poshtë thashethemet se ato ishin grindur për arsyen... Ato janë ushqimi simbolik i vjeshtës, të shijshme dhe të vlerësuara në një mori përgatitjesh dhe përveçse janë të mira, gështenjat ofrojnë edhe vet... 17/10/2022 08:06Fituesi i Topit të Artë për edicionin 2021-22 kuptohet sot. Si çdo sezon edhe për atë që lamë pas është koha të kuptojmë lojtarin më...
Megjithëse… “E premtova që deri në datën 22 do e kalonim edhe një ekip”, Memelli i shqetësuar… Në momentin kur Skënderbeu u ringjit sërish në renditje dhe kaloi Egnatian, Memelli do të jepte një premtim:… “Ka lojtarë që i duket sikur luajnë kalçeto”, Ndreu nuk e bën dramë shkëputjen e… VIDEO/ Memelli mbajti fjalën me datën 22 për Dinamon! Skënderbeu e kalon, fiton… Skënderbeu-Kastrioti 2-1 Mensah 11', Meksi 69'/ Greca 40' Në momentin kur Skënderbeu u ringjit sërish në… Një ndeshje direkte për mbijetesën, shihni ndeshjen e vetme të Superiores Në orën 16:45 do të luhet ndeshja e javës së 14-të mes Skënderbeut dhe Kastriotit.
RREGULLORE E AKTIVITETIT - FSHF labëria-kukësi. (B2). Flamurtari-Vllaznia në ndonjë mënyrë një asocim apo lidhje të drejtpërdrejtë apo të kF erzeni - Fk
Lajmet - SportGjirafa po pret lajme të reja... Nxehet gara për La Liga ka qenë gjithmonë e mbushur me sulmues elitarë dhe sezoni 2022-2023 ka parë aftësitë “pjellore” të polakut Robert Lewandowski, ardhur në ve... drita como FOTO/ Eros Grezda harron Oriola Marashin, nis jetën e re me bukuroshen e njohur në Tuqi16 Tetor, 2022Detaje të reja nga arrestimi i efektivit të rr... Reali i Madridit fiton El Clasico e parë e sezonit të sivjetëm u mbyll me një fitore të madhe madrilene, një fitore që jo vetëm e konfirmon Realin e Madridit në kryesim,... EVENTET SPORTIVETrajneri i Manchester City-t, Pep Guardiola, shpërtheu me zemërim dhe zhgënjimin kur sistemi VAR sinjalizoi kryesorin për ndërhyrje...
” Ndërsa është ende e pasigurt saktësisht se çfarë e shkaktoi GRB, i dyshuari kryesor është një yll masiv që shembet në një vrimë të zezë në fund të jetës së tij. Ky proces nxjerr grimca të fuqishme në hapësirë, duke emetuar rreze X dhe rreze gama gjatë procesit. Vlen të përmendet se pavarësisht intensitetit dhe afërsisë së tij, ky GRB është i padëmshëm për Tokën. Mendohet se ato do të shpërthejnë brenda Rrugës sonë të Qumështit dhe rrezja e saj ka qenë e drejtuar drejtpërdrejt nga Toka, dhe mund të shkaktojë një zhdukje masive. Megjithatë, fatmirësisht, GRB-të mendohet të jenë ngjarje relativisht të rralla, me vetëm disa që ndodhin për çdo galaktikë në një milion vjet, dhe një përqindje edhe më e vogël e tyre do të ndizeshin në drejtimin e saktë të Tokës.
Incidenti me sulmuesin e Partizanit Cara në “Kukës Arena Klubi i Kukësit distancohet nga kjo ngjarje e turpshme e tifozerisë dhe i kërkon falje sulmuesit Cara dhe klubit të Partizanit e njëkohësisht